Over ons

lotje
Lotje Stremmelaar
lotje@creatieveschool.nl

Als leerkracht, gedragsspecialist en coach zie ik wat creativiteit betekent voor kinderen en volwassen. Creativiteit speelt namelijk een belangrijke rol in de persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van creatieve kracht. Het vermogen om nieuwe dingen te creëren, kan je inzetten om andere kwaliteiten te ontwikkelen of om verborgen kwaliteiten te tonen. Dit leidt tot meer resultaat, minder zelfkritiek en bovenal tot meer plezier!

Ik houd van luisteren, echt luisteren. Ik zie je ook echt, zoals je van nature bent. Ik analyseer jouw situatie helder en met humor. En ik verras je graag met hoeveel je kunt. Je hebt namelijk veel meer in huis dan je denkt. Natuurlijk heb ik aandacht voor je gevoeligheid. We kijken daar samen naar en er ontstaat ruimte om te groeien. Als creatief coach en trainer vind ik het heel waardevol als ik jou kan begeleiden in je zoektocht naar je eigen creatieve capaciteiten. En je daarmee in contact te brengen, zodat het beste wat je in je hebt zichtbaar wordt. Voor jezelf en voor anderen.

empathisch – verbindend – humor – vernieuwend

pauline
Pauline Kraaikamp
pauline@creatieveschool.nl

Als creatief therapeut werk ik binnen het speciaal basisonderwijs. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van zowel kinderen, jongeren als (jong-) volwassenen binnen de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs. Mijn belangstelling gaat uit naar het coachen en trainen door middel van creatieve processen.

Ik werk procesmatig en oplossingsgericht. Mijn empathisch vermogen is goed ontwikkeld, ik ben rustig en kan goed luisteren. En weet mensen te enthousiasmeren en te verbinden.

In het ontwikkelen en aanbieden van trainingen heb ik ruime ervaring. Daarin gun ik je creatieve speelruimte en vertrouwen in jezelf en anderen. Zelfstandigheid en gelijkwaardigheid zijn voor mij kernwaarden van waaruit ik werk. Als creatief coach en trainer bied ik je veiligheid en geef ik je het vertrouwen om te spelen en te creëren zonder oordeel.

enthousiast –  positief – betrokken – integer