De Creatieve School

Misschien voerde je al eerder gesprekken met een coach en voelde je even meer zelfvertrouwen? Moet je toegeven dat het een beetje werkte, maar niet veel? Kijk dan eens bij de Creatieve School! Wij doen het anders!

Hoe zit dat dan?

Als kind heb je getekend, geschilderd of was je op andere manieren creatief. Het ging vanzelf en je was niet bezig met het uiteindelijke resultaat. Je genoot van het doen. Nu, in je volwassen leven besteed je er geen tijd en aandacht meer aan. Je bent kritisch geworden. Het gaat je om het resultaat. Tja, en daar ben je niet snel tevreden over. Weg plezier. Weg creativiteit.

Dat is zonde!

Creativiteit levert zoveel meer op dan alleen plezier! Namelijk: voldoening! En: tevredenheid over jezelf. Hoeveel geluk levert je dat op? Bij De Creatieve School krijg je opnieuw de kans om te ontdekken waar je (creatieve) capaciteiten liggen. Je leert ze toepassen en je ontdekt wat een creatieve levenshouding voor je betekent: minder leven vanuit het hoofd, veel meer leven met hoofd en gevoel in balans!

Hoezo niet creatief?

Wij bieden training en coaching aan waarmee je je creatieve levenshouding en kracht ontwikkelt. Samen kijken we naar je gevoeligheden en zo ontstaat er ruimte voor groei en mogelijkheden. Dat is een werkelijke verrijking.

We kijken creatief en onconventioneel naar je vraag. Creativiteit is natuurlijk geen doel op zich; het gaat erom dat jij je niet eerder ervaren creatieve kant ontdekt en die optimaal gaat benutten. Zo ontwikkel je vertrouwen in je creatieve levenshouding en leer je het toepassen.

Wil je meer weten? Kijk dan op: