Atelier

Expressieschilderen
geïnspireerd op het werk van Arno Stern

Zin om wekelijks spontaan te schilderen? Zonder opdracht vooraf of beoordeling achteraf? Je bent van harte welkom bij De Creatieve School! En wie weet ervaar je tijdens het schilderen momenten van Flow, omdat je de ruimte krijgt om er helemaal in op te gaan.

Schilderen zonder oordeel is voor kinderen en volwassen. Jong en oud door elkaar. Met de keuze uit een palet van 18 prachtige kleuren verf creëer je je eigen schilderspel. In je eigen tempo mag je spelen met verf op papier. Bij het schilderen zonder oordeel gaat het niet om het resultaat, maar om het proces (een vergelijking met mindfulness is niet vreemd). Het werk dat je maakt blijft daarom na afloop in het atelier achter. Zo voorkom je oordelen achteraf. Dat is misschien even wennen, maar je zult merken dat het heel bevrijdend kan werken.

De begeleider faciliteert de omstandigheden waarin jij mag zijn wie je bent. Schilderen zonder oordeel brengt kinderen en volwassenen:

• zelfvertrouwen
  • positieve energie
  • meer zelfstandigheid
  • meer authenticiteit

Je hoeft geen schilder te worden. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

WORKSHOP: Expressieschilderen

Wanneer: zondag middag 17 februari 2019

Groep A: 13.30 – 15.00 uur
Groep B: 15.30 – 17.00 uur

Waar: De Deel, gezamenlijke ruimte van woongemeenschap de Kamp (Kampweg 2, Bunnik)
Aantal: max. 5 personen per groep
Leeftijd: 5 – 99 jaar
Jouw investering: € 17,50 incl. koffie/thee/limonade en iets lekkers
Begeleid door: Lotje Stremmelaar en Pauline Kraaikamp

Contact

Heb je zin om te komen schilderen bij De Creatieve School of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.